Friday, July 31, 2009

lawak gampang!

kali ni aku nak cite satu menda lawak yang memang lawak la pada aku..kalo kome sume rasa tak lawak "awak" (aku) mintak maap la yek..

okay cite nye berbunyi macam ni...

tadi aku bersms-ing la dgn kawan aku sorang ni..nama dia W [jantan].hehe.
since W ada kt kuale [kuala kangsar] maka dia pon dgn hati yang girang gumbira msg la kawan kiteorang sorang ni yang bernama Y [betina].

then suddenly Y reply..

Y: sape ni

W: W la..oit aku kt kk...bla..bla..bla..kuar dgn P..bla..bla..nak join?

Y: aku pakwe Y!!!

*omg~~okay bf si Y yg pakai no.fon tu skang..maka bermulalah dramaaaaa...

then W reply...

W: oh sory..ni W best friend Y bla..bla..bla..ajak hang out...bla.. bla..bla..lama tak jumpa..kangan bangat sama die...

bf Y:ko kangen sgt ko crila betina lain!! kalo ko nk Y ko ckp!! *wtf* aku nak ko faham sendiri situasi bf kalu awek dia org kacau!sendiri fhm.

*man....this guy is totally PELIK!!tak pasal2 mengamuk!haha*

W: wei jgn cam tu..bla..bla..takda niat nak ambik or kacau die k.bla..bla..bla..she just my bestfren bla..bla..bla.can u just being polite..mmg die gf ko tp aku ni kawan die.so ko pon phm2la sendiri. aku xnk bertkak dgn ko k!!

W: jgn marah plak sb aku cakap kangan kat dia..we just fren.that's it!bla..bla..bla..kim salam kt Y..k nite.sorry for disturbing u..

bf Y: ko punye tekak skt ske ati ko la!!aku pn ckp iklas bla..bla...bla..sbgai gf org bdk laki lain ajak kuar tak tecabar ke aku dgr!ckp guna otak dan faham situasi org!!!

*againnnn~tak pasal2 tercabar..sorry to say but mamat ni dok ceruk manala agaknyaa? mentaliti kelaih 4*

at the end of the conversation Y's bf say fuck off to W.haha.

then W reply..

W: fuckoff??tu je ko mampu buat?buat perut aku nak ketawa!

Y.... senyaaaap teross!

yang lawaknya mamat yang kononnya die sorang je ada awek ni teros2 nak serang je..masalah dalaman betul laaa..

and the best part is W IS NOT THAT STRAIGHT!! and the effing bf ckp si Y slalu citer pasal W.so0o0o takkan la tak tau how W is right..whatever la bf Y..u're one damn funny person!

seriously aku suruh si W tu admitted that he's gay at the end of conversation..tapi W xmo..heheh.malu kotttt..

tapi katenye kalo bleyh nak cakap depan2 "by the way i'm a gayboy n i fall in love with you bro!!"

heh~how dramatic is that!kan best kalo W betul2 ckp mcm tu!!padan muka kat mamat yang perasan dia la yang paling sayang awek dia!!




bodoh...


Boys With Girlfriends byMeiko


when i first met you i knew you were the one
till you took me home and met her
she had your boxers on
she was listening to your song
and i thought right then that you had everything

but i knew
she was jealous from the start
yeah i knew
she was jealous from the start

cos i know better not to be friends with boys with girlfriends
oh i know better than that i know better
you play the victim and i'll be the bad guy
i know better than that, i know better
(oh oh oh oh oh oh X 2)

we started hanging around after 9
i couldve sworn you i was yours
you looked at me and said
its a little too late for bed
we went to the hotel and
talked about everything

but i knew
she was jealous from the start
yeah i knew
she was jealous from the start


cos i know better not to be friends with boys with girlfriends
oh i know better than that i know better
you play the victim and i'll be the bad guy
i know better than that, i know better
(oh)

what she did to us was tragic
oh oh oh
and i have to do what's right
oh oh oh
what we had was really magic
oh oh oh
but i have to get what's mine
oh
i don't get what's mine
and you get yours

cos i know better not to be friends with boys with girlfriends
oh i know better than that i know better
you play the victim and i'll be the bad guy
i know better than that, i know better
(oh)
X 2








6 comments:

Durian said...

hahaha,marah benooo laaaa si y tu!!!
aku rasa ni mesti dok ceruk to kun ni, mentaliti kelaih lima la sahp, kelaih 4 tinggi sgt!

aku ♥ musik said...

hahaha...agak la sal.mcm la awek dia tu artis ka supermodel kaa..

Anonymous said...

bodoh tol lh si y tue....agak nya die sorang je jantan lam idop awek dier kot...

Durian said...

haha, manataw kot2 kat mata dia tu rupa dek megan fox ka...jessica alba ka...norlia ghani ka...

Ima + Lane. said...

eh eh eh.
norlia ghani pulak.
:D

aku ♥ musik said...

anon: he's a one in a million bf.

durian: megan fox is just too far away..norlia ghani ada la skeyt kottt.haha

nyah: oiiii...aku taw la ko peminat susah mati norlia ghani..hahaha