Sunday, July 19, 2009

jadikan aku yang keduaa *wink*

tadi...baru beberapa minit lepas tengah plan2 dgn rima untuk perjalanan balik tetibe kuar plak lagu yang bertajuk jadikan aku yang kedua...

heheh...sangaaattt best ok lagu niyh...

basically lagu niyh pasal seorang gadis yang tak kesah la menjadi "kekaseh kedua" orang yang dia da suke sgt niyhh..wahhh~~best tu...

setakat ni tiap kali aku suke sape2 mesti org tu da berpunya laaa..nak wat camne..yang dah berpunya tu la yang menarek..huehue..

makaaa..lagu ini ku tujukan khas kepada mereka..wahh!mereka tu..byk orang yg aku suke.heheh.

jadi post kali ini ditujukan khas kepada merekaaaa la kirenyee~..hahaha.
[macam laaa diorang baca blog aku kaaaannn.kenal pon tak...hahahaha.]

so sesape yang berminat nak melayan lagu ni aku dengan bermurah hati [mood tgh baik] kasik link utk download lagu ni..

sila tekan disini

ok laaaa...malas nak sembang panjang...korang layan la lagu ni.huhu.


Jadikan Aku Yang Kedua by Astrid
jika dia cintaimu
melebihi cintaku padamu
aku pasti rela untuk melepasmu
walau ku tau ku kan terluka

jikalau semua berbeda
kau bukanlah orang yang kupuja
tetapi hatiku telah memilihmu
walau kau tak mungkin tinggalkannya

jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walaupun kau takkan pernah
kumiliki selamanya

jika dia cintaimu
melebihi cintaku padamu
aku pasti rela untuk melepasmu
walau ku tau ku kan terluka


jikalau semua berbeda
kau bukanlah orang yang kupuja
tetapi hatiku telah memilihmu
walau kau tak mungkin tinggalkannya

jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walaupun kau takkan pernah
kumiliki selamanya

jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walaupun kau takkan pernah
kumiliki selamanya

[interlude]

Ooo...
jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walaupun kau takkan pernah
kumiliki selamanya

jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walaupun kau takkan pernah
kumiliki selamanya

jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walaupun kau takkan pernah
kumiliki selamanya

yang kedua.. yang kedua..
bahagia.. bahagia selamanya..

jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walaupun kau takkan pernah
kumiliki selamanya

yang kedua.. yang kedua..





2 comments:

Durian said...

sapalaaaa yg mereka tu shhaaaaaap haha

aku ♥ musik said...

alaaaaa...hang ni takkan tak tawww~heheh..