Sunday, February 22, 2009

emo,emotion,emotional [mampuih hang laa]

post ni aku tujukan KHAS kepada orang itu..harap2nye orang tu bacala...kalo orang tu tak baca pon, orang2 lain yang baca pikir2kan laa..

sume orang pon boleyh jadi emo..tapi setiap mende terjadi bersebab.cam tu gak la emo.ada sebab nape orang tu emo.bukannye tetibe je eyh emo laa~gila apaa..

tapi yang aku nak tulis kat sini sebenarnya lebih kepada luahan hati dan fikiran aku laa..

aku tak kisah orang sekeliling aku nak emo..tapi biarlah emo bertempat.dan jika emo tu tak berkaitan dengan orang sekeliling kamu, jangan la kamu jadikan mereka sebagai "mangsa emo" kamu.kenapa mesti menghukum mereka yang tiada kena mengena dengan ke'emo'an kamu tu?? kalau kamu nak emo,emo la dengan diri sendiri.jangan la libatkan orang lain.dan jangan beri alasan "inilah cara aku emo."

sebaiknya, kamu gunakan orang sekeliling kamu itu sebagai bahan untuk kamu menghilangkan emo kamu BUKAN bahan melepas emo.hokkkay.

juga..tolonglaaaahh hargai orang2 disekeliling kamu waima kamu tengah emo menonggeng. jangan la emo sampai melayan orang sekeliling kamu bagaikan MEANINGLESS~ maybe kami bukanlah manusia TERPENTING dalam hidup kamu.tetapi tolooooonglah at least hargai usaha kami yang tak pernah putus asa cuba untuk menggembirakan kamu.

aku pahamlaa kamu tu tengah sedeyh~~tetapi...bagi la peluang kepada kami yang "ntah sape2 ni" menghiburkan hati kamu dan kamu cubalah membantu kami juga dalam usaha menghiburkan hati kamu.bukannya maseh dengan "DUNIA EMO" kamu tu..

macam kamu sorang je pandai emo..aku pon emo gak..tapi seboleh mungkin aku tak tunjuk pada orang2 sekeliling aku sebab mereka2 ni tak bersalah dan tiada kaitan dengan hal emo aku. aku emo dengan kamu pon aku tak penah tunjuk.

i nearly bought u a cake!!!huh~kalau laa aku beli cake memangla ke tong sampah cake tu. we try our best to make u happy.but sadly, u never ever care about that.tiada mengapalah.just do as u please.it's your life right~~

for you..enjoy this effing song.

happy birthday to you
happy birthday to you..
happy birthday to NAD
happy birthday to you....

i never wish u happy birthday because i thought u dun need it..well yea u dun even want us to celebrate it...maka aku beranggapan wish pon kamu tak mau..hurm..

o ya~~another song..please enjoy this!

So what - Pink

Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na

I guess I just lost my husband
I don’t know where he went
So i’m gonna drink my money
I’m not gonna pay his rent (Nope)
I got a brand new attitude
And I’m gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight

So, so what?
I’m still a rock star
I got my rock moves
And I don’t need you
And guess what
I’m having more fun
And now that we’re done
I’m gonna show you tonight
I’m alright, I’m just fine
And you’re a tool
So, so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And I don’t want you tonight

Uh, check my flow, uh

The waiter just checked my table
And gave to Jessica Simp- Shit!
I guess i’ll go sit with Tom boy
At least he’ll know how to hit
What if this song’s on the radio
Then somebody’s gonna die
I’m gonna get in trouble
My ex will start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
He’s gonna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
We’re all gonna get in a fight!

So, so what?
I’m still a rock star
I got my rock moves
And I don’t need you
And guess what
I’m having more fun
And now that we’re done
I’m gonna show you tonight
I’m alright, I’m just fine
And you’re a tool
So, so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And I don’t want you tonight

You weren’t fair
You never were
You weren’t all
But thats not fair
I gave you life
I gave my all
You weren’t there
You let me fall

So, so what?
I’m still a rock star
I got my rock moves
And I don’t need you
And guess what
I’m having more fun
And now that we’re done (we’re done)
I’m gonna show you tonight
I’m alright (I’m alright),
I’m just fine (I’m just fine)
And you’re a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And I don’t want you tonight

No, No … No, No
I Don’t want you tonight
You weren’t fair
I’m gonna show you tonight
I’m alright, I’m just fine
And you’re a tool
So, so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And I don’t want you tonight

Ba da da da da da


2 comments:

jazelaide said...

ohoiiii my tok guru yayunk...
ampunkanlah anak guru mu ini datas keemoan yg tak terhingga ittew...
sorry ya..
sorry banyak2 tau..
bukan org tak appreciate ape yg tok guru nak n dah wat utk org tp seyes kepale otak time tu tgh semak giler n i need some space and time alone... maaf sgt eyh
tok guru tyr ar tim malam tu org xleyh tido pun sbb rasa bersalah wat tok guru and fred anywy,thx ya...
ORG HARGAI SEMUA yg tok guru dh wat utk org,muahhhh cayunk tok guru sangat2...

aku ♥ musik said...

ye...sayang kamu juga~nasehat dan luahan itu ikhlas yek...tiada hasutan dari mana2 pihak.