Sunday, December 6, 2009

towards the end

December. yeay~finally we're in december. but i'm not talking bout the end of this year but the end of LEGAL ATTACHMENT!!!!yes!yes!yes!

tak sabar nak habisss.neway tak sabar nak habis bukan sebab i hate the job, but just i think i need rest. [refer to my previos post :D]

on 31st Dec akan tamatlah tugas aku sebagai prektikel "loyer" kat firm yang pada aku sangat cool. dari loyer ke manager ke kerani - sumenye cool belaka. and i really dun hv to think twice to become one of them. [macam tak sabar plak nak chamber kt firm tu.heheh.]

kalau dikira2 ada la lebeyh kurang 3 minggu lagi.tolak cuti krismas dgn awal muharram, 20 hari je lagi. erm..sekejap je lagi~~

pastu da kena busykan diri dengan final repot.aih cam ne la aku nk buat final repot ni...maseh takda idea lagi niyh...nex week aku igt nak start da skeyt2. ye la nnt takde la rushing sgt. *huhu.semangat plak nak buat final repot.*

ouh.lagi satu agenda aku.mooting. hurm...aku da baca case.nampak mcm ok.tapi tak tau laaa kot2 susah nak dapat case support. hal mooting ni pon nak kene pikir gak.aih~~banyak plak menda nak pikir.

ouh.another thing that towards the end-aku nye study laaa.harap2nye aku dapat complete study aku in 2010. pembaca2 blog doakan la aku ek. cepat sket aku jd loyer.huhu.dan aku paling teramat berharap, 2010 akan jadi tahun yang better than 2009. kalo korang ada follow blog aku, korang paham la betapa bermasalah nya aku dalam tahun 2009 ni.huhu.

ok laaa.nak tido.esok teman keghoje.hehe.daaaaaa~


Sing for Absolution - Muse

lips are turning blue
a kiss that can't renew
I only dream of you
my beautiful

tiptoe to your room
a starlight in the gloom
I only dream of you
and you never knew

sing for absolution
I will be singing
falling from your grace

there's nowhere left to hide
in no one to confide
the truth runs deep inside
and will never die

lips are turning blue
a kiss that can't renew
I only dream of you
my beautiful

sing for absolution
I will be singing
falling from your grace

sing for absolution
I will be singing
falling from your grace

our wrongs remain unrectified
and our souls won't be exhumed






2 comments:

Faisal "Sal" Rosli said...

pastu kita pi laaaaaaaaaa mengadap lecturer kat kelaiihhhh haha.alaaa.walaupun aku tak suka legal attchment ni, tapi takdela nak kena mengadap midterm finals etc haih~~ haha.

aku ♥ musik said...

hahaha..betoiiiiiiiiiii.paling betoi.tapi aku letih sebab tak leyh nak tido lama2 sesuka hati.huhu