Tuesday, August 18, 2009

ouh...menyampah ai...

ewwww~~ tu je la yang mampu aku katakannnn.hahaha.

ni sebelom aku mule study aku nak ngumpat sikittttt..sikit je laaa..

ni la nak cite ni...kisah yang dah tak terpendam lagi..haha.
ada la sorang makhluk tuhan ni, tak taw la ape jenih penyakit ada kat dia ni
tapi penyakit tu serius buat aku rasa macam nak muntah balik biskut 4 sagi yang aku makan td.
al-kisah nye macam ni..

si anu ni...macam orang culture shock. aku tak kesah la ko memang gile barang2 branded. tapi bile ko snap gamba bersama plastik2 o0o0ps~~ PAPER BAG barang2 branded, bajet baru pas shopping barang2 tu *tak tau la betul ke dia shopping or orang lain punye kan* obviously ko nak tunjuk kat sume orang ko pakai barang2 branded!

*alaaa tapi takde la branded mana pon.stendet student2 je laaa. ouh...maybe dia dok parit..so orang parit mana reti nak shopping2 sangat kaaannnn. kesian aku tgk si anu ni..mintak le di suluh jalan terang dihadapaaannn.semoga terhenti lamunannyaaa.*

yang aku tak tahan tu barang2 tu orang lain pon pkai laaa.tak de pon nak kecoh2 tangkap gamba mcm tu. eiii..serius aku menyampah.

and aku tak kesah langsung ko pakai pe jenih brand pon..heh! *ada aku kesah* tapi aku kesah bile ko tak habih2 sembang mcm manusia yang paling branded di doniaaa...

*si anu penah berkata....boring la kat parit ni takde brand G.tak best shopping.hek elehhhh...sian gilaaa..macam tu je la brand yang terpaling branded.da takde brand lain daah. gambo pon dengan plestik brand peberet.hahahaha.*

ye laa..tu duit kamu..suke hati kamu le.TAPI aku yang mendengor setiap labun mcm baguih kamu tu.erghhh.....kenapa la wujud manusia mcm ni.

maap le ngate..tapi memang mcm orang kampung yang tetibe masuk jj lalu sexicted dengan barang yang dibeli...

dan yang paling aku tak leyh tahan.....kot kaya sangat apsal tiap kali nak ckp dengan aku, suh aku yang call.bila aku suh call dia kata credit takda...ouh pelissss laaa.nak call orang pon duit takdaaa...
maka dengan itu tutup le cite ngumpat.haha. aku nak study plak.


*ni kalo si anu ni baca mampoih aku kena maki.haha.*


lagu tiada kaitan dengan cerita.harap maklum.



Oops I Did It Again by Britney Spears

yeah yeah yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah yeah yeah yeah

I think I did it again
I made you believe we're more than just friends
Oh baby
It might seem like a crush
But it doesn't mean that I'm serious
'Cause to lose all my senses
That is just so typically me
Oh baby, baby

[CHORUS:]
Oops!...I did it again
I played with your heart, got lost in the game
Oh baby, baby
Oops!...You think I'm in love
That I'm sent from above
I'm not that innocent

You see my problem is this
I'm dreaming away
Wishing that heroes, they truly exist
I cry, watching the days
Can't you see I'm a fool in so many ways
But to lose all my senses
That is just so typically me
Baby, oh

[Repeat CHORUS]

Yeah yeah yeah yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah yeah yeah yeah

"All aboard"
"Britney, before you go, there's something I want you to have"
"Oh, it's beautiful, but wait a minute, isn't this...?"
"Yeah, yes it is"
"But I thought the old lady dropped it into the ocean in the end"
"Well baby, I went down and got it for you"
"Oh, you shouldn't have"

Oops!...I did it again to your heart
Got lost in this game, oh baby
Oops!...You think that I'm sent from above
I'm not that innocent




2 comments:

Durian said...

amboi kamu marah bebeno yee, paghit takkan xdak butik guess kot.hang ni..haha

aku ♥ musik said...

hahha..mana adaa..bukan marah sal.tp geram je.. =D