Friday, September 5, 2008

mari berbuka puasa~

salam....[cece..bagi salam.bulan pose nih kena sopan sket.]
apalaaah nak diceritakan ek...perut tgh kenyang giler2 ni...td aku mkn:

# bihun goreng yg banyaaaaaaaaakk..
# 2 ketul ayam madu
# kuih gula melaka
# samosa
# minum air soya panas..

perghhhh~tu ade lg tu kebab tak makan...gile betoilaaa.makan mcm setahun pose.

o ye...makanan2 di atas aku beli kt bazaar ramadhan MMU.hehe.tp hari ini tak jumpe kekaseh gelap...yang aku jumpa adaalaaa sorang laki yg kacak yg aku konpius bangsanyaa..muka mcm filipine tp kwn dgn cina.kekadang kwn dengan india...tak tau la apa bangsanyaaaa oghang tu.[ayat mak aku nih...=))]

td aku buke pose kat umah nik..ye laa asik buke sengsorang je, buhsan le kan...so aku dengan selambanyee membuang kemaluan eyhhh....membuang rasa malu dlm diri ni dgn membuka puasa bersama-sama housemate nik...hehe.nasib baik diorang ni sume nye ramah tamah dan baik hati belaka..=))

dan skang, aku maseh kt umah nik..huhu.tak tau nak wat pe..jadi aku pon layan blog laa..sambil2 tu aku layann lagu industan..om shanti om nye theme song...syok weyyy.hehe.teringat jaman sekolah dolu2..betapa aku menggilai nye nengok industan ni..suke betoi aku dgn shah rukh khan..bkn sbb die encem tp sebab die belakon syok..tak kesah ler cite pe pon...ni pon aku dok tunggu citer terbaru shah rukh khan "my name is khan"..tak sabar rasanyaaa..

sesambil tu jugak aku berkaroke dengan nik nyanyi lagu2 yang ada dlm playlist winamp nik setelah aku sendiri letak dlm playlistnyaa.

ok laaa aku nak kua da ni..nak pi bank sat...pastu nak kembali ke pangkal jalan...ciao sin chi...=))

lagu kali ini...

My favourite mistake - Sheryl Crow

I woke up and called this morning
The tone of your voice was a warning
That you don't care for me anymore

I made up the bed we sleep in
I looked at the clock when you creep in
It's six AM and I'm alone

Did you know when you go it's the perfect ending
To the bad day I was just beginning
When you go all I know is you're my favorite mistake

Your friends act sorry for me
They watch you pretend to adore me
But I'm no fool to this game

Now here comes your secret lover
She'll be unlike any other
Until your guilt goes up in flames.

Did you know when you go it's the perfect ending
To the bad day I'd gotten used to spending
When you go all I know is you're my favorite mistake
You're my favorite mistake

Well maybe nothing lasts forever
Even when you stay together
I don't need forever after, but it's your laughter won't let me go
So I'm holding on this way

Did you know could you tell you were the only one
That I ever loved?
Now everything's so wrong
Did you see me walking by, did it ever make you cry?
Now you're my favorite mistake
Yeah you're my favorite mistake
You're my favorite mistake

*lagu ni cam best je layyyaannn...*

4 comments:

tempe said...

hahha..makan mcm singa!!ni manusia ka jin?..hehhe..ermm..bile nak blanje ni? tempe xde ke dalm list makanan 2?kaciwa la cengini

aku ♥ musik said...

haha...manusia yang berperwatakan jin.kite tak mkn tempe laaa...jawa je mkn tempe..huhu.

*nak kite belanja mai la melaka..huhu.

intanbaharum said...

heheh...byknye die makan...tp biasela..time puasa nafsu makan memang giler tahap maut..kan kan..

aku ♥ musik said...

hehe..ye laaa cik intan.kalo bleyh sume nak makaannn.