Tuesday, January 19, 2010

yeaa!!akhirnya dapat tulis kat sini.


tadi selesailah sudah presentasi aku. syukur alhamdullillahhh. segalanya da habihh..la ni aku nak focus tang mooting plak.

aku rasa mcm susah je mooting nii..hehe. nak kene keje keraih skeyt.kang malu je dgn junior.huhu.

aku rasa tahun ni adalah tahun bz aku. mcm2 agenda. memule presentasi. kendian mooting, pastu midterm and final exam, pastu kakak kawen. pastu ntah la ape lg.

hah! kakak kawen. ni aku nak citer skeyt. sepanjang 4 bulan aku kat kuale, aku je yang gi settle hal kawen kakak. mcm aku plak yang nak kawen.

pegi kedai printing, amoi tu tanye, "u yang nak kawen ke?"
gi kedai nyonya bunga telur "u nak kawen bulan berapa?"
gi kedai gambo "ooo ini ke anak yang nak kawen tu?" - uncle tu tanye kt mak aku.
gi kedai pengantin "yang ini ke yang bertunang hari tu?"
gi deal dgn org catering "yang ini ke yang nak kawen nye?"


haihhh~~ape nak buat sume pn aku yg handle. jatuh saham aku je.heheh.

ape2 pn since aku pengapit akak aku, so aku pn nak la glemer gak.hehe. tapi tu laa mak andam kata takleyh mekap beria. kang aku kawen da tak naik seri katanye. haih~mcm2 pantang larang.

tak kurang gak member2 kat opis kate kang kawen lambat kalo jd pengapit. haha. tapi aku tak kesah ponn~kawen la umor berape pn. bukannye umor 30 ke ataih tu haram kawen ye dak..

anyway..apa yang pasti aku da gumukk!! oh no~~skang ni aku betoi2 nak kena kuruih balikkkk sebelom raya cina. pasai nnt raya cina aku nak pi tempah baju pengapit.haha.

maka dengan itu, bermulalah diet aku. makan sehari sekali je. ayaq mati 2liter setiap hari dan rajin2 la berjalan. wat mase ni aku tak pi jogging lg pasai idop maseh tak stabil.haha.

maybe esok lusa la aku pi jogging. td igt nak pi jogging, tapi da letih. kang pengsan plak aku tgh padang.haha.

ha lagi satuuu haiii~~ni memang sadisss! aku rasa macam nak ilang nyawa. pc aku ni aku rasa bervirus.pasai dia suka restart. so aku igt nak format balik. esok lusa la kot aku antaq pi kedai. nak format sendiri takot tak jadi plak. pasai ni melibatkan virus jahanam trojan! eloklah orang yang lg expert yg formatkan..haih..format lg.sian pc aku nii.ntah berapa kali format aku pn tak berapa igt.huhu.

jadi dengan itu tamat la post kali ini. nanti kot ada mende menarik aku nak share ke, nak ngumpat ke, nak mengadu nasib ke aku mai lg. skang ni idop tonggang langgang lg.tak leyh nak pikiaq.haha.

Hanging By A Moment by Lifehouse

I'm desperate for changing
Starving for truth
I'm closer to where I started
I'm chasing after you

I'm falling even more in love with you
Letting go of all i've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you

Forgetting all I'm lacking
Completely incomplete
I'll take your invitation
You take all of me now

I'm falling even more in love with you
Letting go of all i've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you

I'm living for the only thing i know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you

There's nothing else to lose
Nothing else to find
There's nothing in the world
That can change my mind
There is nothing else
There is nothing else
There is nothing else

I'm desperate for changing
Starving for truth
I'm closer to where I started
I'm chasing after you

I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you

I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
I don't know what i'm diving into
Just hanging by a moment here with you

Just hanging by a moment
Hanging by a moment
Hanging by a moment
Hanging by a moment here with you




2 comments:

Faisal "Sal" Rosli said...

haha,ayaq mati naaaaaa, eloklah tuuu.bahasa omputih glamernya panggil sky juice...kita senang jea panggil. ayaq mati.hahaa.kamu ni senang jea..takyah nak pi jogging sgt...aku aku buat ialah: nak pi kelaih amik jalan paling jauh...bako kalorie...lift haram aku guna..bako kalorie..menda2 skit2 ni leh tolong!!! :D

aku ♥ musik said...

terima kaseh tuan penasehat yang kuruihhh.sesungguh nya aku jarang amik lift2 nii...takpaa minggu depan aku pi aerobic.hahaha.