Sunday, December 7, 2008

salaam aidiladha

kepada warga blogger....selamat hari raya aku ucapkan pada semua..sedeynye aku tak balik kampung bersama keluarga.aku sekadar duduk kt melaka ni sambil berpoya2...

aku juga telah mengisi masa yang terluang dengan menonton cite L word yang sememangnye best and buat aku addicted.

selain itu, aku juga telah shopping bahan2 nak wat rendang ayam bersama rima...ye laaa..kite orang 2 je yang tak balik..so sambut lah kami raya berdua-DUaan..sadisss tp dlm masa yg sama tak sabar nak makan rendang.

sempena cuti raya ni jugak aku plan nak study and wat esemen, tapi...apakan daya, addicted to the L word mengatasi segalanya.bukan itu saja, addicted o heroes juga mengatasi niat "rajin" aku tuh...

namun demikina, sempena raya haji ni aku berazam yang aku akan belajar bersungguh2 demi mencapai cheta2.

7 comments:

tempe said...

L?lazy?hehhe..same la kite x balik kg

aku ♥ musik said...

L??Lesbian..haha.sedeyhh kan tak balik kampung.huhu.

naju said...

the L word tu...fuyooh.


heheh

aku ♥ musik said...

sometimes we need to think outside the box~~huhu

Danielle_Corleone said...

salam. haha.

aku ♥ musik said...

waalaikumsalam.

Ima + Lane. said...

kamu di-tag :)